Иако су покренули процес развода, они су се ипак помирили и сада поново уживају у љубави.

- Јуче сте се љубили јавно, рекла си да си на нули, па ме занима да ли си сада у плусу? - питао је Бане Чолак.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- За мене пољубац, био испод покривача или пред свима, то је јавно. Он је у фази да је и даље луд. Остала сам да чистим кад је почела серија, он је био ту. Кад се залауфам да сређујем ја то радим док не паднем са ногу. Остала сам тако док музика није кренула за буђење, послала сам некога да га буди, да би се он наљутио што нисам била поред њега и легла да спавам. Објаснила сам да сам чистила... Нема потребе да се љути за те ствари. Рекла сам да сам на нули, што се тиче емоција, али ја никада не могу да избришем тих пет година, не могу да заборавим како дише. Ја то све знам, нема потребе да га упознајем или да флертујем. Он сада упознаје другу мене, нисмо више људи без проблема. Мора да ме разуме када упаднем у депресију, а морам и ја њега. Некада испада да ја немам проблем јер сам тако мало јача, сада се плаши да ће ме угушити ако ми превише прилази. Њега сада потпуно разумем. Он ми је овде заиста велика подршка - говорила је Далила Драгојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Када сада плаче, мислиш ли да му се враћају слике свега што је било, или је то што га сада сви осуђују? - питао је затим водитељ Бане Чолак.

- Људи ће увек коментарисати... Плаче он због свега, није лако кад те све састави. Ја сам свашта урадила, састави и мене. Како ће бити напољу, како ће људи које волим то поднети, како ће ме дочекати... Размишљаш о празницима, да ли ће стићи поклони, какви ће бити клипови за честитке... Не буде ти добро када све на то мислиш, али ми смо различити, другачије реагујемо - навела је Драгојевићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Како коментаришеш, то што се прича да је Дејан био спреман да 'закоље' своју породицу због тебе? - питао је Чолак.

- Ја као ја њега разумем, али људи који то слушају не разумеју. Ја када споменем јакну, људи тумаче погрешно. Споменула сам јакну да је не волим, јер је највише себе повређивао док је био у тој истој јакни, а не зато што је купио Давид. Никада хвала Богу није говорио то, нити је било потребе икада да такве ствари ради, то су глупости - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Народ те сматра једном од најискренијих задругарки. Када си била искрена, када си говорила да га волиш или када си навела да ти се гади? - упитао је Чолак.

- Јако ме је нервирао, када је радио то што јесте. И сада ме нервира кад треба да објасни нешто а он се залети и нешто разбије. Нервирају ме ситуације када га видим снужденим за столом. Рекао ми је једном приликом да будем ту уз њега када је у лошој фази. Сада, после свега што смо урадили, треба да будемо срећни и не треба да се дешавају неке ствари. Ако ниси спреман, у неке ствари немој ни да улазиш. Не знам тачно шта он има у својој глави јер је увек био мутан. Некада ни сама не знам о чему размишља, јер уме да буде јако прорачунат. Не сумњам да ме воли, али да ли је то освета, то не знам, то он најбоље зна. Има разних ситуација, време ће најбоље показати. Он мене најбоље познаје овде, осетим његову љубав... Запитам се када пређе у неку озбиљност, тада ми све прође кроз главу. Ситуација је много компликована. Не верујем му сто посто, поверење се гради годинама, а овде се све срушило. Нећу се помирити са Филипом, од тога нема ништа и он то мора да зна - причала је задругарка.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Да можеш да вратиш време, да ли би обрисала дан када си се развела или ипак остала у срећној вези са Царем? - било је кључно питање које је Бане Чолак поставио.

- Обрисала дан када сам потписала развод. Филип је само неко са ким морам да живим овде. Синоћ је покушао да ме испровоцира, али не реагујем. Спомињао је како га боли нога, претио како он може да реагује следећи пут, после свега онога са шлагом. Све сам чула али сам кулирала... Мисила сам да ће тај шлаг бити залепљен мени и није ми се допало то што ме ме је поставио на двосед. Хтео је да ме освести, али мислим да нема потребе јер сам ја неко ко је јако свестан свега. Шлаг је најмање нешто што може да се деси. Филип ако није учествовао у игрици, није требало да буде ту, а не другима да лепи шлаг, а њему нико. Али добро, свако има права да ради како хоће. На неке увреде сам морала да реагујем...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".