Фолкер Ацо Пејовић воли да се опусти уз музику и пиће, што смета његовој лепшој половини.

- Супруга никако није подносила моје боемске вечери. По десет дана није причала са мном, па се онда смири. То је борба све док она не попусти... - прича Пејовић. 

Он додаје да у тим ситуацијама даје све од себе да се помире:

- Тада не помаже ни цвеће, ни поклони! Морам неким добрима форама да је одобровољим.

Ацо каже да у кафани обожава да наручује и пева песме Томе Здравковића, које често изводи и на својим наступима. Певач је поносан што је филм "Тома", у коме је препевао Здравковићеве песме, постигао велики успех.

Фото: Петар Милошевић

 

- Хвала Богу да се десио филм о Томи јер је он то заслужио. Нове генерације које га нису знале, али су слушале његове песме, сада су упознале његов лик и дело. Он је у животу имао и лепе и ружне ствари, али је био прави даса, шмекер, боемчина и велики уметник - прича фолкер и додаје да се он и Здравковић ипак разликују у једној ствари:

- Волим кафану, волим пиће, волим песме и то је то! Не бих да се упоређујем са Томом, али оно у чему се разликујемо јесте то што ја не волим коцку. Он је био страствен коцкар, а ја се никада нисам коцкао. Не знам ни покер да играм!

Фото: Нпортал

 

Иако је тренутно на америчкој турнеји, у оквиру које ће посетити и Лас Вегас, Пејовић каже да неће поклекнути и опробати се у коцки. Поносан је што се за његове наступе тражи карта више, поготово у Чикагу, где га је слушало 2.500 људи.

- Једном сам рекао и иза тога стојим - љубав је љубав, ма на ком континенту да се налазите. У Чикагу живи много наших људи, пресрећан сам што су дошли у оволиком броју јер знам да смо се сви осећали као код куће. И они са мном, и ја са њима - каже Ацо и додаје да је због наступа за дочек Нове године, који има у Београду, приморан да преко океана борави краће него што је навикао.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".