Цеца је једном приликом открила шта руча током поста.
Једном приликом је чак говорила о томе да није вешта куварица, али да њени гости увек изађу задовољни из куће:
- Моја мама је инсистирала на томе да Лидија и ја на време научимо све што се кувања тиче, али бих ја сада лагала када бих рекла да то и радим. Не уживам у томе, нити ме то интересује. Да се разумемо, да морам, наравно да бих то радила. Ништа од тога није ми страно, већ једноставно, имам могућност избора. Нисам никаква куварица, али сам зато сјајна домаћица. Кад год да дођу код мене гости, они су добро послужени, угошћени и стојим иза тога што говорим – рекла је раније Цеца.
- Цела породица пости 12 година, све постове у години, наравно и у току недеље средом и петком исто постим. И то је наш начин живот - истакла је својевремено певачица.
Прочитајте још
Намирнице:
- 500 гр кора за питу
- 0,5 кг шмпињона
- 2 мања празилука
- 1 дцл уља
- кисела вода
- 1 прашак за пециво
- мешавина зачина, бибер, со
Празилук ситно исецкајте и динстајте на уљу док не омекша, потом у то додајте печурке и зачине. Требало би да се динста док течност не испари. Коре поделите на три дела. Прве две премажите уљем и водом, а на трећу додајте смесу са печуркама. Уролајте и сложите у плех обложен папиром за печење. Пеците на 180 степени, док кора не порумени.