То је био случај и са Драганом Ранковићем (24), који је извршио самоубиство јер је за пријатеља узео новац који није могао да врати. Младић је у фебруару 2020. нестао, а његово тело је пронађено обешено о врбу у месту Црквине недалеко од родног села Доње Грбице после три недеље потраге. Драган је у опроштајној поруци на Фејсбуку оптужио пријатеља због кога је позајмио новац од зеленаша "за ситуацију у коју га је довео" јер није враћао дуг.

Драган је наводно од зеленаша узео новац за свог пријатеља и пошто није имао да врати, опростио се са свима и отад му се губио сваки траг.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

- Дуг се непрестано увећавао и вероватно је вишеструко премашио основну своту. Зеленаши су га притискали и малтретирали до те мере да се одлучио на овако радикалан корак - изјавио је тада његов школски друг.

- Тај износ није био велики у почетку. Помиње се 300 евра. Али су му калемили камату на камату и ко зна колико је испало када се одлучио на овај трагичан корак. Малтретирали су га. Драган није био из тог света. Домаћинско дете са села - причао је рођак несрећног младица и каже да има индиција да је реч о једној од екипа из Крагујевца за коју „је јавна тајна да се баве зеленашењем“.

Потресна порука

Подсетимо, Ранковић је на Фејсбуку оставио поруку: - Драги моји пријатељи, жао ми је што се опраштамо на овај начин. Желео бих да захвалим свом „великом пријатељу“ што ме је довео дотле да ја морам на овакав начин да решим проблеме који су настали због њега. Поздрав велики од Баткета.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".