- Ја не знам ко је то писао искрено, то је оно што смо ми објавиле на нашем официјелном профилу, ми се стварно распадамо. Али распадамо се од посла. Стално избацујемо нове пројекте, о распаду групе ни речи - каже Ксенија.

- Ти наводи се буквално демантују нашим појављивањем овде, вашим присуством, нове песме, сатови, парфеми, стварно више не знамо шта ћемо - додаје Сања.

Фото: Инстаграм принтскрин/ hurricane_official

 

 

Ураганке су откриле и да ли замерају Марији Шерифовић то што је открила да јој се не допада њихова песма, коју је певала једна кандидаткиња у Звездама Гранда. Подсетимо, Марија је употребила израз "полумртво певање" за најновије трендове у поп музици.

-  Нема проблема, слободно (смех). Сигурно је да јој се нешто некад неће свидети и не треба зато што смо ми добре да јој се нешто свиди. Супер, нека каже, ми волимо и позитивне и негативне критике да можемо да растемо на најбољи могући начин - каже Сања, а на њене речи надовезале су се Ивана и ксенија:

Фото: АТА имагес/ТВ прва принтскрин

 

 

- Она је наш идол и ми је стварно пуно волимо, била је са нама на „Евровизији", пуно нас је подржала у Ротердаму, на томе јој много хвала.

- Она нам је пре свега пријатељ, тако да... Само нека буде искрена.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".