Бакин колач представља један од омиљених слаткиша на нашим просторима. Осим што за његову припрему није потребно много времена, резултат је посластица која остаје свежа читаве недеље.
Овај колач може послужити као замена како за доручак, тако и за вечеру, а лако се комбинује са разним намирницама.
Зато пустите машти на вољу и уживајте у феноменалном укусу.
САСТОЈЦИ:
(за меру се користи стандардна чаша од 180 мл)
Прочитајте још
ПРИПРЕМА:
У вангли помешати брашно, прашак за пециво и шећер, па додати јаја, млеко и уље. Сјединити у једноличну смесу, па пећи у пекачу за галете неколико минута.
За стандардни пекач довољна је једна пуна кашика теста, како бисте добили препознатљив облик срца. Водите рачуна да не стављате превише, како вам тесто не би цурило, а саме галете остале полуживе изнутра, а црне споља.
Преукусне су и да их једете "саме", а могу се сјајно комбиновати уз било који џем, крем или сладолед.
БОНУС ВИДЕО: