После годину дана паузе због пандемије певачи ће коначно празнике провести радно, а томе се посебно радује Тијана Милентијевић.

Певачица каже да пева од 15. године и да у току празника никада није код куће.

- За Нову годину сам просто некако навикла да ми је од петнаесте године радна и да никада нисам код куће, а што се тиче Божића увек се трудим да будем код куће. Мада ако већ први и други дан Божића морам да радим, за Бадње вече инсистирам да увек будем код куће, зато што ми је то најлепши празник у години - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Иако многима није била сјајна, Тијана ће претходну годину памтити искључиво по лепим стварима.

- Као и сваке године увек има и лепих и ружних ствари, али хвала Богу да је било више лепих ове године. Нешто заиста предивно је то да је песма "Како оставити лава" супер прошла, сви људи певају са мном заједно на наступима - сумирала је Тијана претходну годину која је за њу била веома успешна када је реч о каријери, али ипак има неколико жеља и за ову предстојећу.


Осим здравља и успеха на пословном плану признаје да јој је велика жеља да пронађе своју љубав, те ради среће у проналажењу оног правог практикује неке ритуале у новогишњој ноћи.

- Искрено највећа жеља ми је да буде још много добрих пројеката и да будем здрава, то је пре свега, а онда ће доћи ваљда и да се заљубим поново. Од пре пар година стварно увек за Нову годину носим црвени веш, мада се некад деси и да случајно имам. То је једино нешто на шта баш обраћам пажњу - открила је Милентијевићка.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".