Деведесетих је мало ко могао остати имун на чари Дениз Ричардс, а онда је нестала са малих екарана. Недавно се поново вратила у жижу јавности након што ју је старија ћерка оптужила за злостављање.

Наиме, Дениз која се повукла из света филма да би одгајала децу коју је добила у браку са Чарлијем Шином суочила се са озбиљним оптужбама да је своју ћерку злостављала, психички и физички малтретирала, изгладњавала и слично, а Семи је о свему проговорила на свом Тиктоку.

Након тога, сазнало се да је девојчица прешла да живи код свог оца Чарлија са којим је одувек имала добар однос, а блиски пријатељи глумице тврдили су да је Дениз шокирана новонасталом ситуацијом, као и да су главни проблем била правила која њена бунтовна тинејџерка није желела да поштује.

Само што је успела да колико - толико заташка и "испегла" ситуацију са ћерком која ју је оптужила за злостављање, нашла се у средишту другог скандала.


Наиме, она се на Инстаграму "похвалила" да је у авиону била без маске, а када су уследиле су критике на рачун таквог понашања, поготово ако се узме у обзир да се цео свет суочава са ковидом већ другу годину, она је бесно окачила још један стори у ком говори како је ето "морала да се покрије капутом, који је дебљи од маске, јер ето, људи не размишљају да је капут боља заштита од танке маске".

"За све који се брину што не носим максу у авиону, кријем се испод дукса и дебелог капута. Молим вас. Ово је дебље од било које маске", написала је глумица.

Наравно, није требало много да се огласе бесни пратиоци.

"Ово је тако одвратно. Носити маску је буквално најлакша ствар на свету", "Само стави маску. Престани да се играш са здрављем људи и сигурношћу. Ако толико желиш да "дишеш слободно" лети приватним авионом", "Привилегије звезда, одвратно", "Толико не брине о другима да је т острашно", "Узми приватни авион ако си толико повлашћена", "Ово тако није у реду, стиди се"... само је делић од хиљаде коментара које је добила.

Након што је пукла "јавна брука", Дениз је очигледно схвативши да не може да победи у расправи наводно покушала да се извини за свој поступак речима да "зна да је погрешила"


Извори блиски глумици рекли су да она није неко ко не верује у маске, и да зна да је направила грешку, као да јој јако тешко све ово пада.

Међутим, чини се да јавност није спремна да јој тако лако пређе преко свега.

"Сада када је сви пљују моли за опрост", "Лако је кајати се кад си већ угрозио друге".. писали су људи, те се чини да ће ипак морати да прође неко време пре него што јој обожаватаљи опросте овај пропуст.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".