Прошле године музичар је решио да покрене сопствени бизнис са супругом Сузаном - њих двоје отворили су продавницу кућне хемије. За тај корак највише је била заслужна његова супруга Сузана. Милић, који никад није крио да је живео порочно, женио се три пута, али брак са Сузаном и љубав у којој уживају више од 10 година, помогли су му да се реши порока због којих би, сигуран је, до сада трагично завршио.

- То се давно писало, да сам на рубу егзистенције, када сам пропио милион и по евра у свом блудном животу. Ипак сам доктор за рокернол. Човек је најнормалнији када је на рубу егзистенције, велики новац квари људе - рекао је Вукашиновић једном приликом за домаће медије.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Он је открио и како је са супругом преломио да започну бизнис у центру Београда, на Зеленом венцу.

- То је више Сузана радила са робом по продавници, кућна хемија и такве ствари. Дизала је промете газдама и нису је ценили како треба. Онда је мени и Сузани пукао филм и рекли смо да ћемо убудуће држати своју радњу. Било је отварање, супер је све кренуло. Тек је први дан, људи треба да се навикну да је ту нова продавница хемије - говорио је својевремено Милић за "Блиц" и додао да је у бизнис било потребно да се уложи око 3.000 евра, али је са партнерком успео да се снађе и започне бизнис. Истиче да је најбитније наћи добру локацију упркос скупој кирији, јер се на крају све исплати.

Фото: В. Данилов

 

 

Подсетимо се, Милић Вукашиновић је у једном интервјуу за домаће медије истакао да још није добио пензију.

- Имам 70 година, али нисам пензионер, јер немам пензију и морам да се борим за егзистенцију. Нисам уплаћивао доприносе, а у кафани сам за ноћ давао толики бакшиш, водећи се слоганом: "Ако ћу да живим од пензије, боље да умрем". И ето, нисам умро, а немам ни пензију.- закључио је певач за "Информер".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".