Ова премекана пита изврсна је уз јогурт: 

  • 1 паковање кора за питу
  • 500 г киселог купуса
  • 1 празилук
  • со, бибер, уље

Фото: Јутјуб принтскрин/Аурора Рецепти

 

Начин припреме:


Потребно је да купус исецкате на резанце, а празилук на колутове. Продинстајте празилук на мало уља, па додајте купус. Динстајте док не омекша, Додајте со и бибер по укусу. Ставите једну кору, намажите је уљем, прекријте другом кором, нафилујте је и уролајте. Урадите исто с осталим корама и филом. Поређајте питице у подмазан плех, одозго их премажите уљем и пеците у загрејаној рерни на 200 док не добију смеђу боју.

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: