Мушкарац који је звао се представио као Београђанин и рекао им је да је жену која одговара Јованином опису приметио крај магистралног пута Златибор - Нова Варош, око 15 километара од туристичког центра планине, близу атракције зване "Ел Пасо", популарног "каубојског града", пише Блиц.

- Човек који нам се јавио казао је да не може да гарантује да је жена коју је опазио наша мајка, али је додао да је 80 одсто сигуран да је то она - рекла је Љиљана Симић, ћерка нестале Јоване Марјановић.

Фото: Приватна архива

 

 

Како је наведено, Љиљана, њена сестра и брат од тетке одмах по позиву дошли су у овај део Златибора и кренуле у потрагу.

- На месту где нам је тај човек рекао да је приметио нашу мајку затекли смо трагове више људи који воде у шуму. Плашим се да вечерас нећемо ништа урадити, јер нам мрак задаје проблеме, батерије у телефонима су нам на измаку, а нас троје смо сами - казала је Љиљана.

Љиљана је током дана имала више позива од људи који су извештавали да су видели жене које одећом, конституцијом или бојом косе подсећају на Јовану, али се испостављало да ниједна од њих није била њена мајка.

- Јавили су нам се мештани Златибора и туристи који ће са нама сутра поћи у потрагу. Такође сутра очекујемо и групу наших пријатеља из Ниша да нам се придружи - каже Љиљана Симић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".