Лепа Брена и њен син Виктор једном приликом су први прискочили у помоћ комшијама мислећи да неко покушава да им обије кућу, испричала је Бренина прва комшиница.

- Сјајан однос имамо са Бреном. Често долази код нас на кафу, причамо, смејемо се. Нормална је и природна жена. Добра је, види се да нас воли све. Идемо и ми код ње. Љубазно нас увек прими у кућу. И на кафу, и на разне прославе, како да не! Помажемо се, такође! Једном се код нас активирао аларм, она и Виктор су одмах дошли са ножем. Мислили су да неко хоће да нам обије кућу. Супер су, стварно - испричала је једна девојчица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

Да је Брена увек спремна да помогне потврдила је још једна комшиница.

- Једном је овде избио пожар, она је излетела на улицу усред ноћи. Сви смо се ту окупили, а она каже: “Комшинице, ја сам звала полицију и ватрогасце”. Није био пожар у ствари, неко је нешто палио, али је ветар дим носио ка њеној кући па је зато позвала ватрогасце. Она је домаћица у правом смислу те речи, а Боба је другарчина. Он ће мајсторима да да јагњиће, прасиће, а Брена није толики расипник. Неки људи који су код ње радили као послуга дали су отказ јер не плаћа много - испричала је прошле године једна госпођа из Брениног краја.

Фото: В. Данилов

 

Како су навеле комшије породице Живојиновић, није реткост да људи долазе да траже помоћ од певачице.

- Нормална је жена, као и сви. Долазе неки људи да јој траже помоћ редовно. Кажу да су “осакаћени од бога и да им ништа не иде у животу”. Желе да им да новац, долазе чак и из иностранства. Дођу овде, питају ме: “Где је Лепа Брена да ми помогне, да ми да нешто пара? - рекао је један комшија и додао:

- Она је фина жена, прође, помази мог Лакија. Воли псе, и она их има неколико. И она је некада имала пса Лакија. Јави се љубазно када прође поред моје куће и то је све, не дружимо се и не посећујемо. Са њеним мужем Бобом сам исто добар. Каже “Здраво, комшија, како си?” -

Фото: Архива Новости

 

Речи хвале имали су и за Бренине и Бобине наследнике, Филипа, Стефана и Виктора.

- Фина је она и јака жена. Види се да је одрасла у једној дивној породици. Она је беспрекорна, свака јој част. Она држи под контролом оног Бобу. Она је стуб породице, веома способна жена. Види се да је добро васпитана, то се осећа, они су сви веома повезани, држе се заједно. Она држи породицу на окупу. Сви се пазе и сви се чувају. Они само прођу, јаве се и то је све. Једино онај блесави Виктор воли да се мангупира колима са друштвом, али добро, млад је. Ова друга двојица су одлични момци - рекла прошле године једна комшиница.

(Сцена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".