Јеремићева је одлепила што јој није обезбедила саговорника рудара за емисију, па јој је поручила да ће се жалити директно председнику Србије Александру Вучићу.

Наиме, Јеремеићева је претила бившој колегиници Звездани Јовановић Поповић која је запослена у ЕПС.

- Јована је полудела зато што је Звездана и сама била новинар, па врло добро зна колико је важно благовремено обезбедити саговорника. Мислим да ће овај сукоб тек кулминирати - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

Јована није желела да потврди да се ради о њеној бившој колегиници, али је рекла под којим условима ће открити њено име.

- Још увек нећу изнети име портпарола који није одрадио свој део посла и није ми обезбедио саговорника за емисију. Више то нећу толерисати никоме! Од сада ћу свако следеће име јавно обелоданити. Ја никог не зовем да се са њим забављам, пијем кафу или трачарим већ да добијем одговоре на питања које гледаоце занимаљу. Уколико пи-ар не може да обезведи саговорника, он онда не може више да буде на том месту на ком се налази и не може више да ради тај посао - каже Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Она поручује да не бежи од јавног сукоба са људима који не раде свој посао.

- Апсолутно објављујем рат свакоме ко буде поступао тако са нама новинарима. Са нама више нико не може да се шали. Ми радимо наш посао поштено, а онда и ови други морају да га раде поштено. Не може у медије да се излази само када су лепе ствари, а када је хаварија да се сви склањају. Нема склањања! Као што се ја сликам и када ми је лепо и када ми је тешко, има и они да дају одговоре на питања када направе сами хаварију. Реч је о портпаролки јавног предузећа и због тога ћу се без устезања следећи пут обратити председнику - изричита је Јеремићева за Ало.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".