Ован

Људи рођени у овом знаку увек су у потрази за авантуром и одушевљењем у свему што раде, а њима влада планета Марс која је позната по својој агресивности и великој сексуалности. Познато је да доносе импулсивне одлуке и лако губе интерес, због чега им везивање брзо досади, те су склони варању.

Фото: Депозитфото

 

Близанци

Близанци јако воле пажњу и узбуђења, тешко их је задржати на једном месту. Познато је да су врло неодлучни и све време изискују пажњу. Због своје природе често варају.

Вага

Познати су као велики љубавници. Иако њихов знак симболизује равнотежу, понекад покушавају да пронађу задовољство изван везе. Међутим, тада се осећају кривима, па то крију. Један од начина да осигурате да вам остану одани јесте да их држите физички, ментално и емотивно задовољним.

Фото: Депозитфото

 

Стрелац

Познато је да су Стрелчеви по природи прилично екстровертирани и највероватније ће прекинути везу ако сматрају да им је боље када су сами или с неким другим. За њих, време посвећено вези требало би да буде вредно труда који улажу. Ако и на минут осете другачије, почеће да траже занимљиве, узбудљиве и тајанствене могућности ван везе.