- Избацила сам нездраву храну и трудила се да једем редовно. Најчешће једем кувану храну, а брзу храну избегавам у потпуности – изјавила је Анастасија.
Анастасија за доручак бира овсену кашу са црвеним воћем или јаја са поврћем. Риба, најчешће бранцин, обавезна је уз зелену салату, послужену за ручак. Потаж од бундеве једе за вечеру.
Фото: АТА имагес/А. Ахел
Ипак, исхрана Анастасије Ражнатовић после празника нешто је другачија, са фокусом на зеленом поврћу, како би се убрзао метаболизам и организам се прочистио после празничних специјалитета.
За доручак Анастасија обично једе салату са руколом и черијем, зачињену маслиновим уљем и балзамико кремом, као и хрскаве едамаме, зачињене слатко-киселим сосом.
Овај начин исхране без меса, млада певачица често практикује и због свог супруга који је годинама веган.
Прочитајте још
(Блиц.рс)
БОНУС ВИДЕО: