ТРИ НАЈЧЕШЋЕ ГРЕШКЕ: Ево зашто вам се зимница квари

Извор: Нпортал 01.09.2025 13:28

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Manuela

01.09.2025 14:40

Sve je to tacno , moramo voditi racuna o tim detaljima i jos da naglasim da je bitan sastojak i sama voda sa kojom pravimo zimnicu,ja iskljucivo koristim preciscenu s nobel aparata i zaista nemam problrma sa zimnicom,nikad se nepokvari...

+1 -0

1 Одговор

MarijaBgd

05.09.2025 11:10

I ja koristim nobel vodu kad stavljam kupus da se kiseli

+1 -0

0 Одговора

Natalija

10.09.2025 13:49

Mora da je kvalitetan kupus ako koristite preciscenu nobel vodu. Da duze moze zadrzati cvrstinu i dobar ukus, da se ne prekiseli a rasol ostane bistar ko rakija.

+0 -0

0 Одговора

Повратак на вест