КЛИЧКО ГРМИ НА НЕМЦЕ: То је издаја!

Извор: Танјуг 24.01.2022 17:45

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Aleksandar

24.01.2022 21:58

Korumpirana vlast u Ukrajini je dovela zemlju na ivicu rata sa Rusijom. Sada očekuju da ih svi podrže i ekonomski i vojno. To se neće desiti.Preti im opasnost da se još neki regioni pripoje Rusiji.

+15 -1

0 Одговора

Vuki

24.01.2022 23:04

Kličkov mozak je ispražnjen od previše udaraca u glavu.

+9 -0

0 Одговора

boo

25.01.2022 03:18

Ukraina je pocepana od strane zapadnih agentura, kao i nekada Jugoslavija. Situacija dosta podseća na nas i Srbe katolike, hrvate. Razlika je u tome što je Rusija orah na koji su mnogi zube polomili, i polomiće opet ko god proba da 'zagrize'. Kličko je očigledno primio previše udaraca u glavu ili je i on zavrbovan dok je živeo u Nemačkoj kad misli da će Nemačka da reskira i da ostane bez Ruskog gasa. Bez energenata nema industrije i nema napretka, u krajnjoj instanci ima da se smrzavaju po kućama. Zapadna alijansa nikako da shvati da su Rusija i Kina sada u usponu i da postaju dominantna vojna sila. ODKB reaguje u Kazahstanu, prošlo je vreme kada su se smejali Rusiji i Kini, došlo je vreme da nauče da ih poštuju .... nažalost, gordi Albion će uvek biti gord.

+7 -0

0 Одговора

Branko

25.01.2022 05:51

Veliki sportista a mali čovjek i sitna prodana duša!

+6 -0

0 Одговора

Родољуб

25.01.2022 07:17

Јесте издаја, али не издаја Немаца. Кличко је издао своје руско порекло и своју руску браћу.

+8 -0

0 Одговора

nevazan

25.01.2022 09:43

Komentar Branka je rekao sve!Svaka cast!Dodao bih da je njemu i pamcenje poremeceno.Moguce da on misli da ce se rat izmedju njegove zemlje i Rusije,koji bi on rado pokrenuo na celu Evrope i NATO_a,odvijati u ringu,gde ce dva borca odlucivati o pobedniku?Nije iskljuceno!U slucaju da izgubi Ruski borac,onda bi se brisalo ime Rusija i Ukrajina bi bila do Kamcatke i Kurilskih ostrva.Malo teze nasledje bi mu ostalo sa tim Kurilima,ali bi on to rado,kao civilizovan bivsi bokser,rado vratio Japanu,i za to bi dobio,sta drugo?"Nobelovsku nagradu za vracanje tugjom mukom steceno"...Posle bi svim narodima i starosedeocima,vracao i njihove teritorije,sve dok jednoga dana nebi stigao do granice svoje domovine...Koja bas i nije tako cela njegova.E a tada bi se potomci Dzingis kana i Sultana,javljali za svoje,macevima "steceno".I tako bi on,kao civilizovan,bivsi bokser,imao tu cast da vise ne zivi u Ukrajini,ali bi mu bivsi vlasnici te iste Ukrajine,ostavili stan u Kijevu,na dozivotno koriscenje.Da on od Nemaca trazi da ginu za njega i njegovu zemlju...???Posle 77 godina od zadnjih topovskih salvi...I da se ne seca sta su ti isti cinili sirom njegove Ukrajine...???To je ravno maloumlju!!!On nacisto zaboravlja da u Ukrajini,Ukrajinci,cisti Ukrajinci,skoro pa da nisu vecina...Mdjari ce u madjarsku.Rumuni u Rumuniju,Poljaci vec sada otvaraju vrata buducim koridorima.Rusi,Belorusi,Srbi...???Da,da!Dragi moji,i nase je tamo ostalo i oteto!...Tako negde pise...On se boji Ruske okupacije,dozivajuci onu drugu,podliju,koja se desava bez ispaljenog metka...???Kada ti,koji treba da ga spasavaju,samo Svevisnji zna od cega,udju u Ukrajinu,i rasporede svoje "posmatrace" i mirotvorce...Shvatice tek onda sta je sloboda i kako je lepo ziveti u slozi sa komsilukom...Ovi sto se sire,moramo priznati,to rade prepametno!...Neka druga,malo diblja pricica...

+0 -0

0 Одговора

Повратак на вест