ШТА РАДИШ, ИДИОТЕ? Дивљачко претицање - па катастрофа

Извор: Нпортал 05.02.2022 11:41

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Nikola

06.02.2022 09:57

I pored gluposti koju je napravio vozac koji je izazvao udes,ne mogu da se otmem utisku da se ovi sto snimaju raduju sto mu se to desilo.Kakvi su to da kazem ljudi?

+6 -3

0 Одговора

popchulle

06.02.2022 17:30

Moj utisak je da je ovaj sa belim kamionetom svesno i namerno opstruisao ovoga što se prevrnuo. Nije mu dozvoljavao da ga pretekne, ubrzavao i usporavao kad i on, a ovaj navalio k'o mutav.

+11 -0

0 Одговора

Zoran

07.02.2022 12:47

U Americi nisu pravila kao u Evropi da je skroz leva traka za preticanje. Preticu i sa leve i sa desne strane. Bitan je protok, ne brzina, zato se ide i levo i desno. Kad bi oni isli levom trakom samo za preticanje, to bi bila katastrofa, 30% manji protok na 3 trake. Ja vozim stalno levom trakom, ako bas neko iza mene zuri, ja se sklonim, ali to ne biva cesto. Uostalom ako je ogranicenje 70milja na sat i ti ides 75(nema frke), ko ce da te pretice? Skoro niko, svi idu istom brzinom. Ovde nema stalnog preticanja kao u Srbiji, i ako ima, preticanje traje dugo, jer ti ides par milja brze od onog pored tebe. Niti iko pravi problem sto sam stalno u levoj traci. U Evropi imate znakove gde kazu leva 120km/h, srednja 80km/h,...To u Americi ne postoji. Ja ovakvu budalu prvi put vidim. Obicno oni koji voze subaru, hondu, bezi od njih. Sirotinja, a hoce jaka kola. Video sam coveka sa ferarijema na Floridi koji na auto putu sece auto u levoj traci, kako bi pretekao onog ispred. Bilo je iznenadjujuce, ali to je masina i ovaj zna sta moze sa njom, nikakva frka nije bila. Jednom jedan tako sa hondom/subaru, vidi me da sam relativno blizu njemu, krene u preticanje, isto da me malo isece u levoj traci, ali nije frka, moze. Medjutim uplasi se i prikoci. za malo da ga udarim. Ili idi ili ne idi, sta se mislis. Budale.

+0 -4

0 Одговора

Повратак на вест