Ванредна конференција због забране, реаговала и премијерка

Извор: Нпортал 17.07.2022 09:30

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Pera

17.07.2022 10:23

Odavno je trebalo prikupiti dokaze o hrvatima iz arhiva vatikana London Moskva rima Berlin.. i tužiti hrvate za holokaust nad srbima!komunisti I fašisti bili su u savetu od pre rata tito je jevrein iz mađarske a pavelić je engleski špijun od 1926e što je otkrila smilja ycramov a ustaše su formirane 1929e pa je jasenovac engleskojevrejska tvorevina!

+0 -1

3 Одговора

21VEK

17.07.2022 11:20

Tuženi su na sudu u Čikagu i tražena je odšteta od 3.4 mlrd. E, ali je tužba odbačena, zato jer su Srbi tužili krivu državu. Hrvatska nije naslednik NDH i nije ona činila zločine, a i ceo svet zna da je Hitler počinio genocid nad Jevrejima i Romima, a ne nad Srbima. Srbe su ubijale ustaše zazo jer oh je SPC nahuškala zbog HPC. Ko sta ij sada huška u CG, ko šta se Ukrajonce unija posle sataniszickog i krivoslavnog utokefisanja....kontaš?

+0 -1

0 Одговора

Dara iz Karlobaga

17.07.2022 11:21

Vučić je sm rekao da sva nafta Srbiji dolazi preko hrvatskog JANAF - a. Onda mu nije pametno da ih naljuti. Šta nije bolje da ode na grob onom jadniku koji neki dan poginu na snimanju srpskih laži o maestralnoj Oluji? Zna se kad je komemkracija u Jasenovcu, a ovo jeste izazivanje haosa i mržnje. Oluja se i desila jer se zaboravio Jasenovac, a sada se Oluja zaboravlja i o njoj se laže i truje narod, tako da će se opet ponovit. Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno?

+0 -0

0 Одговора

Spuvanac

17.07.2022 11:57

Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja, Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju i ne da će im biti Oluja, nego samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko puvanac ili spuvanac... a pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, eto čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao, a eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno od 95g i o njemu se ćuti? ...Koliko vas uopšte zna ono najbitinije od svega a šta se u Srbiji niti ne sme govoriti a to je da su hrvatski komunisti predvođeni sa Ivicom Račan govorili da RH ide u mirnu i Ustavnu i demokratsku i Referendumsku odluku o razilaženju od Jugoslavije i da će zato mirno predati oružje i da neće ratovati pa su još 23.5.1990g obmanuli Hrvate i kompletno RAZORUŽALI RH i svo oružje predali JNA a onda je "Balvan revolucija" i napadi na nenaoružane idijotske Hrvate krenula odmah 17.8.1990g...a na kraju agresorski četnički gubitnici posle kukaju da su Hrvati pokrenuli rat.. Razoružanje Teritorijalne obrane SR Hrvatske 23.5.1990.

+0 -1

0 Одговора

Stojmir

18.07.2022 15:56

Nepotrebno dizanje tenzija. Sta je pravi cilj ovog "prepucavanja"? Inflacija ide ka "nebu" kolaps privrede u svim segmentima neizvesnost sutrasnjeg dana. Drzavne vlade posrcu, ministri odlaze iz fotelja pravo u zatvor. I sta trba ciniti? Zamagliti situaciju da narod nemoze da vidi stvarnu sliku stanja. Medjutim, narodna ledja osecaju teret ako oci ne vide.

+0 -0

0 Одговора

Повратак на вест