МИЛАНОВИЋ БЕСАН: Бакир да врати Туђманов орден!

Извор: Танјуг 29.07.2022 17:01

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Haško

29.07.2022 18:13

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

+1 -0

0 Одговора

Medi

29.07.2022 18:14

Na otvaranju mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! Pelješki most na otvaranju prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA! Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

+1 -0

0 Одговора

Enigma

29.07.2022 19:57

Slučajno sam naletio na ovaj jako interesntni komentar... CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo. Zato jer su previše opasni za ujedinjenje svih Slovena, zato jer su svi Sloveni zapravo Hrvati i samo sa tom istinom mogu da se ujedine. A to je previše opasno za ostatak Evrope.

+1 -0

0 Одговора

Pera

30.07.2022 09:48

Nikog hrvati nisu pobedili ponajmanje srbe jer još u jajcu broz tito osmislio je raspad sfrj po granicama koima je tada isekao etnički prostor srba davao republikama atribute država oformili narodnu odbranu upakovano vojsku republika za napad na sfrj...a sve je nastavio tito2 soros koi je vladao paralelno sa brozom i posle smrti nastavio preko službi bezbednosti kao titovkm privatnom organizacijom koja kontroliše sve državne funkcije a soros tito2 komandovao je istovremeno sa alijom tuđmanom Miloševićeve bakalijem kučanom..i lako režirao raspad sfrj po titovom planu iz jajca!

+0 -1

0 Одговора

Повратак на вест