Vesna
20.08.2022 01:24
Obicna jela , cak mi stavimo jos komplet zeleni pored celera i krompir u junetinu.Kuvana junetina i nije gurmansko jelo.Strukle su nesto sto se u narodu u njegovom kraju jede,jer imaju mleka,siramilerama...
20.08.2022 01:24
Obicna jela , cak mi stavimo jos komplet zeleni pored celera i krompir u junetinu.Kuvana junetina i nije gurmansko jelo.Strukle su nesto sto se u narodu u njegovom kraju jede,jer imaju mleka,siramilerama...
15.08.2024 12:29
Ma to su sasvim sporedna jela ,sta je taj u svetu, najraskosniji narodni gospodar sve jeo i imao na svetskoj trpezi poznatih jela.
20.08.2022 13:01
"Гурман" невина страна реч за изелицу,ненаситника,прождрљивца,ждерача.Занимљиво да увек следи и телесни облик крмета или вепра у овом случају двоногог.
23.08.2022 13:02
Ja sam iz Srbije, tj. Beograd pa pravim ovako kupus ali bez vina i lorbera. Kod mene u kući se uvek nedeljom kuvala supa od junećeg mesa i zivinskog, to se iznese na sto i sa povrćem i renom pravi specijalitet. Štrukle skoro da i niko ne pravi u Srbiji i mnogo mi je zao jer ih obozavam, sama ih pravim po njihovom receptu, nije to to, al. Zagorci su majstori za štrukle i uopšte ta austrougarska kuhinja naročito slastka testa su za mene vrh.
МАРШАЛОВ ЈЕЛОВНИК 3 специјалитета које је обожавао (РЕЦЕПТ)
Извор: Нпортал 19.08.2022 13:36
Повратак на вестВаш коментар