ВИШЕ ГА НЕЋЕТЕ БАЦАТИ: Трик који стари хлеб претвара у свеж

Извор: Нпортал 06.09.2022 12:52

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

SASA

07.09.2022 03:17

Sta li ste ovde napricali ? Ako neko razume ovo uputstvo svaka cast. "Zagrejte vodu da počne lagano da pari, zatim u drugu posudu sipajte vodu, a u nju hleb" ????Sta pokusvate da kazete?

+5 -0

0 Одговора

Glupan

07.09.2022 05:57

Ja ovo nista nisam razumeo... Da mozda niste pisali na nekom stranom jeziku? U svakom slucaju totalno nerazumljivo opisan postupak.

+5 -0

0 Одговора

Miki

07.09.2022 08:36

Da li vi citate ono sto pisete.Kako sipati vodu u serpu i staviti hleb , ali da on ne dodje u dodir sa vodom.

+5 -0

0 Одговора

Alma

07.09.2022 13:36

Takvi su im svi clanci. A o pravopisu da i ne govorimo.

+4 -0

0 Одговора

Branko

07.09.2022 14:24

Sta vam nije jasno??? "Sipas" hleb u drugu serpu , al da ne dodiruje vodu iz prve! 🤣🤣🤣

+1 -0

0 Одговора

Пекар, лекар, апотекар

07.09.2022 19:55

Хлеб се у кеси држи у замрзивачу, увече извади парчади сеченог хлеба колико ти треба сутра за доручак. Стави их у пластичну кесу и ујутру доручкуј. Једноставније од тога не може. Ово је савет за оне којима 500 грама хлеба траје недељу дана. Значи за оне који ретко једу хлеб.

+1 -0

0 Одговора

Повратак на вест