SASA
07.09.2022 03:17
Sta li ste ovde napricali ? Ako neko razume ovo uputstvo svaka cast. "Zagrejte vodu da počne lagano da pari, zatim u drugu posudu sipajte vodu, a u nju hleb" ????Sta pokusvate da kazete?
07.09.2022 03:17
Sta li ste ovde napricali ? Ako neko razume ovo uputstvo svaka cast. "Zagrejte vodu da počne lagano da pari, zatim u drugu posudu sipajte vodu, a u nju hleb" ????Sta pokusvate da kazete?
07.09.2022 05:57
Ja ovo nista nisam razumeo... Da mozda niste pisali na nekom stranom jeziku? U svakom slucaju totalno nerazumljivo opisan postupak.
07.09.2022 08:36
Da li vi citate ono sto pisete.Kako sipati vodu u serpu i staviti hleb , ali da on ne dodje u dodir sa vodom.
07.09.2022 13:36
Takvi su im svi clanci. A o pravopisu da i ne govorimo.
07.09.2022 14:24
Sta vam nije jasno??? "Sipas" hleb u drugu serpu , al da ne dodiruje vodu iz prve! 🤣🤣🤣
07.09.2022 19:55
Хлеб се у кеси држи у замрзивачу, увече извади парчади сеченог хлеба колико ти треба сутра за доручак. Стави их у пластичну кесу и ујутру доручкуј. Једноставније од тога не може. Ово је савет за оне којима 500 грама хлеба траје недељу дана. Значи за оне који ретко једу хлеб.
ВИШЕ ГА НЕЋЕТЕ БАЦАТИ: Трик који стари хлеб претвара у свеж
Извор: Нпортал 06.09.2022 12:52
Повратак на вестВаш коментар