Mira
24.11.2022 12:16
Lakirana patka!!Slatko slani ukusi !!!Dolaze iz Kine !!Med i prase n'a raznju je izazov ,rizik se isplati !!!
24.11.2022 12:16
Lakirana patka!!Slatko slani ukusi !!!Dolaze iz Kine !!Med i prase n'a raznju je izazov ,rizik se isplati !!!
24.11.2022 12:39
Чуј "шок рецепт" хаахха па то је познато од вајкада
25.11.2022 10:44
Jeste poznato ali ne kod nas. Nije kod nas spremano slano slatko nikada osim kod Lala. Uticaj Nemaca Madjara
24.11.2022 15:01
Pre trideset godina dodje mi prijatelj Srbin na veceru za katolicki bozic ( moja supruga je francuskinja pa slavimo oba bozica ) predjelo, rakovi ostrige i evo praseceg pecenja, ona sva srecna da se pohvali " napravila sam nesto divno, namazala sam prase sa medom " samo sto nisam poceo da kritikujem, ali kad smo probali, divota, kozica rumena, nikad bolje nisam probao.
24.11.2022 17:56
Ako se med stavi na bilo sta ili u bilo sta sa temperaturom vecom od 40 stepeni gubi sva svoja svojstva cak moze da bude i kancerogen. Ovo mnogi neznaju! Cak se ni u vreli caj nestavlja vec kada se prohladi.
25.11.2022 02:08
Med,pivo,senf,pomesati,premazivati tokom pecenja,vrh...
25.11.2022 02:54
Mnogo bre čitate neke strane sajtove, na ove teme pa pokušavate da budete "originalni". U mađarskoj kuhinji je prisutan šećer, u grašku, npr. Hello! Dokle ćete da se pomodarite i poistovećujete sa drugima? Budite originalni, budite svoji. "Pile punjeno suvim šljivama". EeeeJ.
25.11.2022 03:18
Kako ce jasan seselj sa ovom skupom plasetinom
НЕОБИЧАН РЕЦЕПТ: Србин прасе спремао на невероватан начин
Извор: Нпортал 24.11.2022 09:16
Повратак на вестВаш коментар