МИЛАНОВИЋ О ХУЛИГАНИМА Ишли да млате, Грци треба да их пусте

Извор: Танјуг 12.08.2023 22:11

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Bratosek

13.08.2023 08:18

Srbi imaju čak 20% grčkog gena, samo 13% severnoslovenskog-ruskog i 33% južnoslovenskog-hrvatskog. Eupedia: The Genetic Map Of Europe https://brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/

+1 -31

2 Одговора

Dara iz Karlobaga

13.08.2023 10:26

BRAĆO SRBI! GDE VAM JE MITSKO VEKOVNO SRPSKO MORE? Eto, Putin je uzeo skoro celo ukrajinsko, a šta su vas Branitelji tako maestralno doveli u red 95g da ga niti ne pominjete i letujete na grčko ili čak albansko more, namesto na svoje? Hrvatski ministar reče da je do sada odobreno Srbima preko 19.000 radnih dozvola za "uslužne djelatnosti", Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate!

+4 -24

2 Одговора

Mani

13.08.2023 17:13

Sa prošlogodišnjih 13, Hrvatima se smeši zarada od turizma čak preko 15 milijardi evra u državnoj kasi.

+1 -3

0 Одговора

Toliko

13.08.2023 17:45

Stvarno, umesto da se smirite vi i dalje provocirate. Mislis li da je u istoriji jedan momenat tacka onoga sto se kaze gotovo i karj. E pa vidis nista nije sigurno i nista nije gotovo dok je sveta i veka a to i za tebe vazi. Bice gotovo kada bude svima nama. Pazi sad provocirate vredjate omalovazavate umesto da radite na pomirenju. Mi smo tu gde jesmo i tu cemo da ostanemo jedni pored drugih i na to smo osudjeni svidjalo se to tebi ili ne. A sta mislis ako ovako nastavite ti i slicni tebi da cete time da postignete. Samo mrznju i animozitet koja ce se preliti na neko novo razdoblje na neke nove generacije. Jel mislis da je bilo dosta prolivene krvi ? E pa ako ti je iole stalo do svoje zemlje, svog naroda ne bih ti pravio mrznju sa susedima. Nego bi radio na pomirenju. Ovako samo produbljujes jaz stvaras nove mrznje novim narastajima i sebi i svom narodu navlacis bedu na vrat. A istroijske okolnosti se uvek menjaju i veruj mi ne treba ti to. Jel ce se situacija kad tad okrenuti da vama nece ici u korist i sta cemo onda ? Sta cemo onda ? Mislim da malo treba da promislis pre nego sto pocnes da lupetas i da drugima solis ranu jer ce ti se to kad tad obiti o glavu. Razmisli malo.

+4 -1

0 Одговора

EU

13.08.2023 10:29

Evro sa Teslinim likom već radi svoje, Smiljani i Gospić i Memorijalni centar N. T. imaju 30% više turista nego prošle godine! Srpska banka i četnici se odmah žalili Evropskoj banci i Komisiji, a oni im postavili samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana? Pa vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije, a Tesla je na hrvatskom evru ko hrvatski velikan.

+2 -33

1 Одговор

Сања

13.08.2023 13:21

Заборавио си да су Теслини сви побијени од Усташа у 2-СР тачније 93 члана породице…Толико о вашој Прошлости!

+21 -2

0 Одговора

Сања

13.08.2023 08:43

Организована Група Хрватских Хулигана отишла у Грчку са циљем да се обрачуна са Грчким навијачима…Исход убијен Грчки навијач и сада Милановић тражи пуштање! Доживотна за починиоца а по 20 година Робије за Помагаче!

+34 -1

1 Одговор

Ej Sloveni

13.08.2023 10:47

Legenda o ČEHU, LEHU I MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci, Poljaci, Ukrajinci i Rusi nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske! Neverovatno, kakav dokaz o tome ko su Sloveni, a to ime je izmislio Konstantin Porfirogenet, samo da ih ne zove Horvatima! Ta legenda postoji u 28 zapisa (neki imaju izmenjena imena), a u jednom iz 13 veka, baš Srbi, na srpskom jeziku, govore istoričaru da su ta trojica došla iz zemlje tu pored njih, Horvatska se zove! Ta je legenda dokaz da su svi Sloveni zapravo Hrvati, a što dokazuje i šahovnica iz Vučedola sa najstarijeg indoevropskog kalendara Orion, to dokazuje i hrvatski jezik koji ima sva slovenska narečja (od kojih je najstarija ikavica), to dokazuje i prezime Horvat kod svih Slovenskih naroda, to dokazuje i analiza gena koja je pokazala da Hrvati imaju južnoslovenski gen u najveći odsto u Evropi... Zato Hrvatima treba izbrisati svaki trag jer su sa tom istorijom i imenom previše opasni za ostale Evropljane, u slučaju da se pod tom istinom svi Sloveni ujedine, od Jadrana do Sibira.

+1 -19

0 Одговора

bager

13.08.2023 09:50

Tako je nema odgovornih Zoki,onaj grk je sam naleteo na nozinu i izubadao se,,tvoji su samo mirno gledali i aplaudirali,,,hrvat i noz ,,pa to su besmislice,,klanje i ubijanje vezanih ljudi ,dece pacak i beba,,to su izmislili neprijatelji endehazije

+21 -1

0 Одговора

Lud ko struja

13.08.2023 10:04

Milanović opet prolupali, pod hitno na varendi tehnički pregled.

+17 -2

0 Одговора

Vera

13.08.2023 10:27

Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme brat Srbin se punio sa mržnjom prema braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more, a šta katolička braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi". Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi. Neki katolički fratri su pisali u 16 veku, dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

+2 -27

1 Одговор

Istočni greh

13.08.2023 10:46

Reče Isus: Ja sam put, ISTINA i život, sotona je lažac, on je otac svih laži... Dobrica: Laž je u samom biću Srbina, laž je srpaki državni interes... Harlot - odvojena crkva, ku**a, bludnica, odvojila da obmanjuje narod i da sa njim dočeka antihrista... Svi smo se mi pokrstili u 7-8 veku iz slovenskog višebožja sa Perunom, u tada jedino Hrišćanstvo, koje je vodio i danas ga vodi Rimski papa! Znamo ko je posle Šizme u 11veku prodao veru za večeru (Srbija na Tri mora) i odvojilo se od braće i pape i popravoslavio se sa Savom i Vizantijom, a onda ih je Bog toliko pravoslavne kaznio sa 500g ropstva, a tu Vizantiju je predao muslimanima. Rimski Papa kruniše prvog srpskog kralja 1217g da zadrži Srbe, a Sava huška i obrće narod po nalogu Vizantije, koja odmah 1219g autokefiše SPC. Nije Sava svetac, on je vizantijski huškač i delitelj, šizmatik i sluga sotone i to zna svaki Srbin.

+3 -17

0 Одговора

sedi1

14.08.2023 18:24

.... da li ovo biće može jednom da da odgovor vredan jednog predsednika pa makar i hrvatskog.... ovo stvorenje je sramota svakog normalnog hrvata.....

+1 -0

0 Одговора

Повратак на вест