БЕЗ ДОЗВОЛЕ? Халид добио забрану од Хрватске

Извор: Нпортал 22.01.2024 11:24

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

dzudza basadzija

23.01.2024 08:33

Blizina Peljesca i Sarajva grada je glavni razlog!Na cigar hoda je Bascarsija!Kanalom Miljacka-Peljesac se sa dobrim gliserom,do Sarajva grada,stize za manje od nedelju dana!Od Brijesta pa do Nauma,moze i plivajuci!Ako cobek za sobom ne vuce gliser,cisto zbog ustede na gorivu i zbog ocuvanja zivotne sredine,netreba ni dan plivanja!Savijet:Birati dan bez bure!Skracuje se put za bas mnogo!Inace,nije to neka Bog zna kolika i kakva vila!To je kucica od stotinu i sedamdesetak kvadratica,od koji je svaki od njih velicine sto puta sto centimetara...Svakako!Srecno mu bilo sve!...Pa ako i u tome uspe,i "bacionalna" jel...Ti koji si ga ucinio bogatim,jedva krpis kraj s'krajem...A minimalac ti je zagarantovan!...Tebi je za odmor dobra i oronula koliba,koju je tvoj deda napravio pre sto godina...I da znas,ne sepuri se sa njom!...Gradjena je garantovano bez dozvole!Njoj i ne treba neka posebna sluzba za rusenje,srusice se sama i nestati bez traga...Zidana je od prirodnih materijala,jel...Obicno,svima postane jasno da u svakoj zemlji ima zakona,tek kada ga osete na sopstvenoj kozi...

+4 -7

0 Одговора

Mile

23.01.2024 10:41

Šmrc, šmrc.

+3 -5

0 Одговора

TIŠINA

23.01.2024 13:34

Svi srpski portali ćute o tome da Srbi već mesecima idu i kupuju u Hrvatskoj jer je sve jeftinije zbog manje inflacije i uvođenja evra... POVEĆAO SE PROMET Srbi masovno dolaze u šoping u Hrvatsku: Najviše se kupuje meso, trgovci padaju s nogu.

+4 -5

0 Одговора

Milezg

23.01.2024 14:55

Hrvatska televizija izveštava da Srbi iz Beograda masovno dolaze u kupovinu na istok Hrvatske jer je nakon uvođenja evra sve jeftinije, posebno gorivo i meso. Kako je to moguće ako su srpska primanje duplo manja od hrvatskih, a cene veće!? Pa kako vi tamo uopšte živite i zašto svi srpaki portali o tome ćute?

+3 -7

0 Одговора

Повратак на вест