КУПЦИ НИ НЕ СЛУТЕ Знате ли за правило 15 секунди у маркетима

Извор: Нпортал 21.09.2024 16:31

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Vesna

21.09.2024 22:44

Placanje osmehom? Zar u Kini nije putem aplikacija na mobilnom? Zasto neko ne bi otisao u radnju gde ljudi prebrojavaju sitnis za placanje? To nije do radnje , vec do kupca. Sitnis nosim u zutom kinder jajetu,dovoljno za sitnis, zetone za kilica ...i ne cepa dzepove... Vecinom placam karticom , brzo, ne mislim da li trenutno imam novac kod sebe ili o vracanju kusura. U Maxiju placam na samousluznoj kasi, medju prvima je bio Merkator, a imaju ih i neki objekti Lidla.

+5 -1

0 Одговора

Kalesu

21.09.2024 23:50

Nejasno mi je zašto bi neko izbegavao jednu prodavnicu, zbog brojanja sitniša od strane potrošača na kasi!? Jedino ako kasiri traže (što je kod nas čest slučaj), ako imate sitno, a ima i nas koji želimo da im, po mogućstvu, pomognemo. To je, inače, dužnost njihovog pretpostavljenog, da im obezbedi pre početka radnog vremena dovoljnu količinu sitnijih apoena u kasama. Zanimljivo je da je ovo čest slučaj u jednom većem domaćem marketu, gde svakodnevno kupujem, a imaju i tri samouslužne kase, koje će vam uvek vratiti kusur u najsitnijoj mogućoj varijanti, često sa gomilom potpuno novih kovanica raznih apoenskih vrednosti.

+9 -1

0 Одговора

Šone

24.09.2024 10:52

Gospodo novinari i gospođe novinarke, ako ne umete da napišete smislen tekst, promenite zanimanje... Za ovakav način pisanja, u 5-om razredu osnovne, dobijao sam jedva 2. A vi, još usput, imate visoke čkole, ja išao samo u prizemne...plašim se visine

+3 -0

0 Одговора

Повратак на вест