САВЕТИ ДОМАЋИЦА: Ево због чега се квари кисели купус

Извор: Нпортал 06.12.2024 09:33

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Radovane

06.12.2024 11:57

2,5% soli, prokuvana voda,lovor,biber u zrnu. Ne sipati vinobran. Kad dostigne željenu kiselinu, izvaditi litru rasola, a vratiti litar prokuvane vode. Tako svakih 6-7 dana.

+4 -1

0 Одговора

PERAAS

06.12.2024 23:47

Zasto, Radovane, smanjujete koncentraciju soli kupusu??? Ako je previse slan,kupus pre upotrebe oprati mlazom hladne vode i resen problem.

+1 -0

0 Одговора

Lala

07.12.2024 19:30

A zašto se kvari kupus, naslov jedno a priča drugo...

+6 -0

1 Одговор

Kupas

10.12.2024 11:22

Prepisuju deca novinari sa jefne na drugu novinu. Verovatno ni neznaju kako mirise ukiseljena glavica kupusa

+0 -0

0 Одговора

Повратак на вест