Aleksandar
24.12.2024 06:49
A kiseli kupus nije inače pokvaren jel?
24.12.2024 06:49
A kiseli kupus nije inače pokvaren jel?
24.12.2024 06:54
Fermentacija je truljenje hrane i nje ne sme da bude u organizmu jer stvara paralitičnu kiselinu koja je jak otrov za organizam. Paralitična kiselina je u ogromnoj količini kada ljudi umiru. Fermentacija hrane nastaje od kvasaca koji se nalaze svuda oko nas, i oni pojedu hranljive materije, a ostave iza sebe alkohol (mlečna kiselina,alkohol), gas (ugljen dioksid) i svoj izmet. Mlečna kiselina je i pred dispozicija za rak. Rak voli kiselo,kvasce,hranu bez kiseonika,šećer bez vitamina,minerala,fitoncida. Izbacite svu fermentisanu (trulež) hranu i vaš organizam se neće boriti sa nametnutim hemikalijama već će imati snage da se bori sa drugim parazitima (bakterije,virusi,itd) kojima smo izloženi svaki dan non-stop i nećete imati prehlade. Jedite svež kupus ali svaku lisku dobro operite jer su pune raznoraznih mikroorganizama iz zemlje (crvi,gliste koje ne vidite ali se kasnije razviju u punu formu). Ne pijte ujutro bilo koju tečnost pre doručka jer razblažite i saperete stomačnu kiselinu koja vas štiti od parazita koje unesete. Mnoge stvari se reklamiraju samo da bi vam naneli štetu.
25.12.2024 16:24
Ала Срби вековима рекламирају кисели купус, па се и Швабе примише на њега и једу "зауеркраут" да све пуца. Још их не истребисмо на ту фору.
КАКО ПРЕПОЗНАТИ ПОКВАРЕНИ КУПУС? Ако ово видите, баците га
Извор: Нпортал 23.12.2024 12:14
Повратак на вестВаш коментар