Nova godina nije čestito ni počela, a mislimo da smo već videli najjeziviji video u 2022. Snimak iz spavaće sobe tek venčanog para iz Srbije osvanuo je na društvenoj mreži "Reddit" i deo publike zgrozio, a deo nasmejao. 

Po starom običaju, za koji se verovalo da se više nigde ne praktikuje, porodica proverava da li je nevesta zaista bila nevina pre ulaska u brak tako što nakon prve bračne noći uđe u mladenačku spavaću sobu u potrazi za krvavim tragovima.

Tako se vidi i na ovom videu. Dok nevesta sedi stidljivo sa strane, "komisija" ulazi u sobu, usput čestitajuči mladoženji na dobro obavljenom poslu povicima "Bravo Pero!".

Mame, tetke i babe se bacaju na pregledanje posteljine na kojoj se zaista vidi trag krvi, na mladinu sreću. A onda sledi užas. Kako bi bila sigurna da nije reč o podvali, da mlada i mladoženja nisu već konzumirali brak i zamazali čaršaf npr. kečapom, nevestina majka prinosi tkaninu licu kako bi je "probala" i uverila se da je reč o krvi. Zatim ponosno podiže posteljinu i objavljuje svima: - Evo dokaza, moja ćerka ima 20 godina! 

Pošto je novopečena nevesta prošla test, na posteljinu se bacaju pare i bombone, kako bi se nazdravilo mladencima! Pozivaju se svi koji su u tom trenutku prisutni u stanu da uđu u sobu, uvere se u mladinu nevinost, "otvore se" za koji dinar zbog uspešnog konzumiranja braka. Tu se svi grle i ljube, vlada opšte veselje, a zaigralo se i kolo u spavaćoj sobi.

Sudeći po komentarima, malo je rei da su ljudi bili zgrioženi ovim snimkom. Mnogi su izjavili da, iako je 2022. tek počela, sigurni su da ništa gore neće videti ove godine.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".