Нова година није честито ни почела, а мислимо да смо већ видели најјезивији видео у 2022. Снимак из спаваће собе тек венчаног пара из Србије освануо је на друштвеној мрежи "Реддит" и део публике згрозио, а део насмејао. 

По старом обичају, за који се веровало да се више нигде не практикује, породица проверава да ли је невеста заиста била невина пре уласка у брак тако што након прве брачне ноћи уђе у младеначку спаваћу собу у потрази за крвавим траговима.

Тако се види и на овом видеу. Док невеста седи стидљиво са стране, "комисија" улази у собу, успут честитајучи младожењи на добро обављеном послу повицима "Браво Перо!".

Маме, тетке и бабе се бацају на прегледање постељине на којој се заиста види траг крви, на младину срећу. А онда следи ужас. Како би била сигурна да није реч о подвали, да млада и младожења нису већ конзумирали брак и замазали чаршаф нпр. кечапом, невестина мајка приноси тканину лицу како би је "пробала" и уверила се да је реч о крви. Затим поносно подиже постељину и објављује свима: - Ево доказа, моја ћерка има 20 година! 

Пошто је новопечена невеста прошла тест, на постељину се бацају паре и бомбоне, како би се наздравило младенцима! Позивају се сви који су у том тренутку присутни у стану да уђу у собу, увере се у младину невиност, "отворе се" за који динар због успешног конзумирања брака. Ту се сви грле и љубе, влада опште весеље, а заиграло се и коло у спаваћој соби.

Судећи по коментарима, мало је реи да су људи били згриожени овим снимком. Многи су изјавили да, иако је 2022. тек почела, сигурни су да ништа горе неће видети ове године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".