- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - rekao je svojevremeno glumac za medije.

Foto: Printskrin/Sportklub

 

 

Uprkos rođenju ćerke brak nije opstao, ali su Bogdan i Dijana ostali u dobrim odnosima, svesni činjenice da su sada pre svega roditelji.

Dok je ćerka Bogdana Diklića bila maloletna sa ocem je provodila svaki drugi vikend, a danas su njih dvoje izgradili sjajan odnos i često se viđaju.

Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po rečima svog oca do majke je nasledila lepotu.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita.

- Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je jednom prilikom za "Informer" kada je otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara.

Po svemu sudeći neće krenuti očevim stopama, jer je gluma ne zanima.

- Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači - rekao je Bogdan Diklić svojevremeno.

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - bio je iskren glumac.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".