- Нисам знао шта ми се догодило кад се Софијица родила. Одмах сам је заволео. Ја сам био самотњак, то је мени био први брак, са 47 година сам се оженио. И онда схватите да нисте центар света, да безусловно волите - рекао је својевремено глумац за медије.

Фото: Принтскрин/Спортклуб

 

 

Упркос рођењу ћерке брак није опстао, али су Богдан и Дијана остали у добрим односима, свесни чињенице да су сада пре свега родитељи.

Док је ћерка Богдана Диклића била малолетна са оцем је проводила сваки други викенд, а данас су њих двоје изградили сјајан однос и често се виђају.

Деветнаестогодишња Софија Диклић, по речима свог оца до мајке је наследила лепоту.

- Доста је повукла по жениној линији. Богу хвала, по жени лепоту (смех). А по мојој линији - моја покојна мајка Софија је била јако духовита.

- Наше дете Софија је страшно духовито дете - рекао је једном приликом за "Информер" када је открио да му је ћерка била мотив да преживи чак три срчана удара.

По свему судећи неће кренути очевим стопама, јер је глума не занима.

- Моја ћерка Софија је изузетно интелигентна особа. Због тога не показује никакву жељу да глуми, нити да ме наследи у послу. Зна она добро шта то значи - рекао је Богдан Диклић својевремено.

- Имао сам здравствених тегоба високог ризика, и то трећи пут. Мислим да сам остао због своје ћерке, да је тако решено горе - био је искрен глумац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".