- Ja ne nastavljam snimanje serije, otkriva Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče - izjavila je glumica za "Blic".

Foto: ATA images

 

Međutim, Dragana nije jedina koja napušta ovu popularnu seriju, još četiri glumca će se rastati od ekipe na koju je javnost navikla.

- U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić - rekao je za subotnje izdanje “Blica” dobro obavešten izvor.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Stoga će biti dosta novih likova, koji će seriju učiniti zanimljivom.

- Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomristi konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić. NJih je domaća publika imala prilike da gleda u mnogim telenovelama. Milana u “Sinđelićima” i “Tri muškarca i tetke”, kao i Slobu Stefanovića, dok su Jelenu zavoleli “Beloj lađi”, “Vojnoj akademiji” i telenoveli “Tajne vinove loze” - otkriva naš izvor.

Scenarista Žarko Jovanović otkrio je jedno u nizu od velikih imena koje će se priključiti ekipi. Naime, u pitanju je Mira Banjac.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

- U trećoj sezoni "Igre sudbine", uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije - legendarna i veličanstvena Mira Banjac - napisao je Žarko.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".