- Ја не настављам снимање серије, открива Драгана али не жели да детаљише шта ће се догодити са њеним ликом и како ће нестати из приче - изјавила је глумица за "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

Међутим, Драгана није једина која напушта ову популарну серију, још четири глумца ће се растати од екипе на коју је јавност навикла.

- У серији се више неће појављивати Дијана Ерски коју тумачи Ива Штрљић, као ни Нора коју је играла Ивана Дудић. Осим њих, Филипа Додића познатијег као Доду, најбољег друга Аде Каначки, више публика неће гледати, као и Вишњу, односно Јелену Ђукић - рекао је за суботње издање “Блица” добро обавештен извор.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

Stoga ће бити доста нових ликова, који ће серију учинити занимљивом.

- Долази око петнаестак нових ликова. Биће ту доста интригантних ликова који ће помристи конце већ постојећим актерима. Међу онима који ће снимати у наредних неколико месеци серију биће Слободан Слоба Стефановић, Јелена Јовичић, као и Милан Пајић. Њих је домаћа публика имала прилике да гледа у многим теленовелама. Милана у “Синђелићима” и “Три мушкарца и тетке”, као и Слобу Стефановића, док су Јелену заволели “Белој лађи”, “Војној академији” и теленовели “Тајне винове лозе” - открива наш извор.

Сценариста Жарко Јовановић открио је једно у низу од великих имена које ће се прикључити екипи. Наиме, у питању је Мира Бањац.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

- У трећој сезони "Игре судбине", уз двадесетак нових глумаца, екипи серије придружиће се и највеће име југословенске и српске кинематографије - легендарна и величанствена Мира Бањац - написао је Жарко.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".