U tom svom oglasu Milica je lepo napisala šta želi i naglasila da joj nije bitan ni fizički izgled, ni imovno stanje mladoženje već istinske vrednosti na kojima bi trebalo da počivaju brak i porodica.

Osim toga Milica je oduševila prvo Beograđane a onda i ostatak Srbije jer u njenom oglasu nema ni v od virtuelnog. Međutim, iako joj to nije bila namera, vrlo brzo je završila na društvenim mrežama gde je njena objava sa bandere počela da se deli kao luda.

Milica dodaje i da joj je važno da kandidat bude pošten, vredan, zreo i stabilan muškarac koji želi porodicu. Osim toga, Milica traži nekog ko je "u kontaktu sa svojim osećanjima".

- Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih devojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele...", piše Milica i poziva momke da joj se jave na mejl adresu navedenu u oglasu uz obavezno motivaciono pismo u kojem bi udvarači trebalo da navedu zbog čega zaslužuju šansu za izlazak sa ovom Beograđankom.

Vrlo brzo njenom oglasu Miličina odvažnost da nađe muškarca sa kojim će provesti život, ali i sve ono što je navela u oglasu oduševilo je korisnike društvenih mreža, koji su ga proglasili "najlepšim oglasom u Beogradu".

- Svaka joj čast! Veoma originalna, pametna, hrabra... svaka joj čast, neka joj je sa srećom...bravo devojko!

- Skidam kapu i svu sreću ovog sveta -

- Čoveče... ima još nade, možda još nismo skroz potonuli u ambis...

- Sa 25 godina devojka tačno zna šta želi, akcenat je na porodičnim vrednostima. Ja lično poznajem nekoliko takvih devojaka ali je svakako hrabrost dati oglas i krenuti u klasifikaciju istih. Verujem da će se sve ostvariti, što željno priželjkujemo samo ne treba odustati niti spuštati kriterijume. I zato budi hrabra i dosledna sebi, a onaj pravi će to prepoznati!

- Svaka čast ovoj devojci. Želim joj sreću i neka je Bog dragi čuva!

- Devojke, budite kao Milica.. danas je biti Milica jako retko...i za svako poštovanje..

- Krenule mi suze od emocija da nas ima još normalnih. Svu sreću želim! Momci, pokažite se!!! pisali su korisnici.

(Novosti)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".