У том свом огласу Милица је лепо написала шта жели и нагласила да јој није битан ни физички изглед, ни имовно стање младожење већ истинске вредности на којима би требало да почивају брак и породица.

Осим тога Милица је одушевила прво Београђане а онда и остатак Србије јер у њеном огласу нема ни в од виртуелног. Међутим, иако јој то није била намера, врло брзо је завршила на друштвеним мрежама где је њена објава са бандере почела да се дели као луда.

Милица додаје и да јој је важно да кандидат буде поштен, вредан, зрео и стабилан мушкарац који жели породицу. Осим тога, Милица тражи неког ко је "у контакту са својим осећањима".

- Живот је кратак, не пропустите шансу да упознате особу о каквој можда сањате, ако Вам је доста непоштених, незрелих девојака, спонзоруша, оних које не знају шта желе...", пише Милица и позива момке да јој се јаве на мејл адресу наведену у огласу уз обавезно мотивационо писмо у којем би удварачи требало да наведу због чега заслужују шансу за излазак са овом Београђанком.

Врло брзо њеном огласу Миличина одважност да нађе мушкарца са којим ће провести живот, али и све оно што је навела у огласу одушевило је кориснике друштвених мрежа, који су га прогласили "најлепшим огласом у Београду".

- Свака јој част! Веома оригинална, паметна, храбра... свака јој част, нека јој је са срећом...браво девојко!

- Скидам капу и сву срећу овог света -

- Човече... има још наде, можда још нисмо скроз потонули у амбис...

- Са 25 година девојка тачно зна шта жели, акценат је на породичним вредностима. Ја лично познајем неколико таквих девојака али је свакако храброст дати оглас и кренути у класификацију истих. Верујем да ће се све остварити, што жељно прижељкујемо само не треба одустати нити спуштати критеријуме. И зато буди храбра и доследна себи, а онај прави ће то препознати!

- Свака част овој девојци. Желим јој срећу и нека је Бог драги чува!

- Девојке, будите као Милица.. данас је бити Милица јако ретко...и за свако поштовање..

- Кренуле ми сузе од емоција да нас има још нормалних. Сву срећу желим! Момци, покажите се!!! писали су корисници.

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".