Нијанса љубичасте названа "Very pery" можда је званична боја године према "Pantone-u", али наранџаста боја такође има поприличан утицај у модном свету. Због лакоће комбиновања многи је називају и новом црном.


Од увек пожељеног "street stlye-a", комплета за вежбање које је сада и те како in, па до смелих beauty експеримената, ова топла нијанса снажно доминира, доносећи ватрени детаљ у свакодневну моду. Светле, мандарина нијансе имају предност пред тамнијим тоновима, попут боје бундеве, а ова боја је савршен избор за надолазеће, разигране пролећне стајлинге.

Од хаљина до комбинованих стајлинга, погледајте како сјајно можете ову упечатљиву боју да уклопите у своје свакодневне стајлинге и модне комбинације увести дозу ведрине и свежине!


Хаљине

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astra Babb (@radio.astra)


Од класичних, помало строгих кројева, па до разиграних, макси модела, хаљине у наранџастој боји изгледају заиста сјајно. У овој топлој боји чак и најнеупадљивији модели добијају упечатљив изглед.

 

Монохроматске комбинације

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @eigran


Ко каже да су комбинације у једној боји досадне? Сигурно нису ако су у наранџастој боји. Комбинација панталона високог струка и кратког топића посебно је тренди, а ако ипак желите мало да "примирите" комбинацију додајте мало црне.

 

Одећа за плажу


Наранџаста неодољиво подсећа на топле заласке сунца па ни не чуди како ће управо ова боја бити пожељан избор за крпице у којима ћемо провести вруће дане на песку. Осим тога, купаћи у наранџастој боји тако добро изгледају ношени на препланули тен.

 

Одећа за вежбање

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Hofenk (@leonhofenk)


Вежбање и бављење спортским активностима никада није било више ин, а спортска опрема врло брзо је постала и омиљен избор за кежуал изласке. Нећете моћи да одолите хеланкама у наранџастој боји.

 

Модни додаци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Déspi NaKa (@despi_naka)


Наранџаста је савршена за "разбијање" класичних модних комбинација, торбице у овој боји изгледају попут модних посластица.

 

Шминка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L U N A (@_luna.witch_)


Да наранџаста заиста иде уз све доказују и бјути трендови. Од лака за нокте па до наранчасте сенке, ова топла нијанса освежиће сваки изглед.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".