Jasmin Kruz je na TikToku obavila video u kojem je podelila svojih 11 najboljih pravila za veliki dan. Otkako su objavljeni, njeni videi postali su viralni, a komentatori su se oduševljeno složili sa odlukom da preskoči bacanje podvezica i pusti svoje deveruše da same biraju haljine.

- Ne želim da deca trče okolo bez nadzora, a roditelji ih ne gledaju, to se apsolutno neće dogoditi. Postoje neki izuzeci. Većina moje braće i sestara je mlađa od 15 godina. Tako da mogu da dođu, kao i neki izvan grada koji stvarno ne mogu da nađu dadilje za ceo vikend jer moraju da putuju - očito mogu da dovedu svoju decu - objasnila je mlada.

NJeno drugo pravilo je da nikome nije dopušteno da nosi belo - a ono je toliko važno da ga je dvaput napisala na svoj popis.

 

@cruzjasmine824 These are my very real wedding rules I’ll be doing at my wedding this year ! #greenscreen #wedding #elfitup #latinabride #latinowedding ♬ original sound - cruzjasmine824

 

- Moje deveruše već imaju posebna uputstva da vas poliju celom bocom crnog vina ako obučete, pa hajde da to izbegnemo - rekla je.

NJeno treće pravilo je da njene deveruše mogu da biraju svoju odeću, sve dok je u boji koju je odabrala Jasmin, četvrto pravilo je da niko ko nije pozvan nije dobrodošao, a pod brojem pet rekla je da ne planira da joj suprug skine podvezicu i baci je u gomilu neženja. Pravilo broj sedam je da se na dan venčanja ne želi da se zamara detaljima — tako da njena mama ima kreativnu kontrolu.

- Pitaj moju mamu. Moja mama ima punu kreativnu slobodu u svemu. Ona je dizajnirala moju venčanicu i napravila ju je savršenom, a mi smo se dogovarale za sve oko venčanja - objasnila je.

NJena pravila glase:

1. Nema dece (s nekim izuzecima)

2. Ne nosi belo

3. Deveruše biraju svoje haljine, samo moraju da usklade boje

4. Niko drugi ne nosi belo

Foto: Profimedia

 

 

5. Ako niste pozvani, niste dobrodošli

6. Bez bacanja podvezice

7. Deveruše će sve biti gej

8. Moja majka ima pravo glasa na sve

9. Slobodno iskoristite otvoreni bar

10. Bez pijanih vozača

11. Nema veliki obaveštenja

Jasminini videi su privukli dosta pažnje, a prvi je dobio gotovo dva miliona pregleda. Nekoliko komentatora se javilo kako bi se složili s nekim od njenih pravila - posebno sa preskakanjem bacanja podvezice.

"Sviđa mi se pravilo bez podvezice. To je stvarno uznemirujuće raditi pred porodicom", napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: "Bacanje podvezica je tako čudno. Naterali su me da ustanem i pokušam da je uhvatim na venčanju moje sestre, kao da bih to hteo da učinim?'  napisao je drugi.

Drugima se svidelo njeno pravilo o zabrani dece, a jedna je rekla: "Ako su mlađi od 13 godina, onda ih neće zanimati šta se događa i dosadilo bi im.”

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".