O vezi sina Lepe Brene Viktora Živkovića i šminkerke Sandre Miljaković dosta se pričalo i pisalo, a par koji je bio pod budnim okom javnosti letos je odlučio da stavi tačku na svoju vezu. Iako su svi mislili da će nakon dve godine veze Viktor odvesti Sandru pred oltar, stvari su se iznenada promenile, a oni su se razišli.


Kao i sama veza, i njihov raskid privukao je pažnju medija, a uprkos brojnim spekulacijama o razlozima njihovog rastanka, par nikada nije želeo da otkrije zbog čega je došlo do kraha njihove ljubavi.

Međutim, kako dobro upućen izvor otkriva, Viktor i Sandra su i nakon okončanja ljubavnog odnosa bili u odličnim odnosima sve do početka ove godine kada je Miljakovićeva objavila fotografije sa novim dečkom, nakon čega ju je Viktor blokirao na svim društvenim mrežama.

- Sandra i Viktor su mesecima imali probleme u vezi, dosta su se svađali i nakon burnog perioda odlučili su da je najbolje da raskinu. Oboma ova odluka nije bila laka, mnogo su se voleli i nisu mogli odjednom da prekinu kontakt. Dogovorili su se da budu u okej odnosima, da se povremeno čuju i da daju sebi prostora da razmisle - objašnjavao nam je izvor i otkrio kada je usledio preokret.

- Viktor nikada nije rekao ništa ružno o Sandri, svi njegovi prijatelji su znali da su ostali u kontaktu i čak su mnogi mislili da će se pomiriti. Tako je bilo sve dok Sandra nije našla novog dečka. Nakon što je objavila fotografiju sa novim izabranikom s kojim je početkom godine otputovala u Meksiko, usledio je hladan tuš - otkrivao nam je detalje ovog odnosa izvor blizak akterima.
- Kada je to video, Viktor se iznervirao. Pobesneo je i odlučio da Sandru blokira na svim društvenim mrežama i aplikacijama preko kojih su komunicirali. Želeo je da prekine svaki kontakt sa njom i da joj onemogući da ga ikada više pozove, odlučio je da nastavi dalje i nju da precrta - rekao nam je sagovornik koji kaže da je šminkerki laskala takva Živojinovićeva reakcija.

Foto: Printskrin/Instagram/sandramiljakovic

 

- Sandra je taj njegov postupak doživela kao vrstu ljubavi. Ona je uverena da Viktor još uvek pati za njom i da zbog toga ne može da podnese što je ona srećna i zaljubljena - zaključio je naš sagovornik.


 S Lenom u tajnoj vezi


Spekuliše se da je Viktor nakon raskida sa Sandrom našao novu devojku, pevačicu Lenu Čolak. Iako zasad nisu razjasnili svoj odnos, spekulisalo se da se Brenin sin tajno viđao sa zvezdom „Granda“.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".