О вези сина Лепе Брене Виктора Живковића и шминкерке Сандре Миљаковић доста се причало и писало, а пар који је био под будним оком јавности летос је одлучио да стави тачку на своју везу. Иако су сви мислили да ће након две године везе Виктор одвести Сандру пред олтар, ствари су се изненада промениле, а они су се разишли.


Као и сама веза, и њихов раскид привукао је пажњу медија, а упркос бројним спекулацијама о разлозима њиховог растанка, пар никада није желео да открије због чега је дошло до краха њихове љубави.

Међутим, како добро упућен извор открива, Виктор и Сандра су и након окончања љубавног односа били у одличним односима све до почетка ове године када је Миљаковићева објавила фотографије са новим дечком, након чега ју је Виктор блокирао на свим друштвеним мрежама.

- Сандра и Виктор су месецима имали проблеме у вези, доста су се свађали и након бурног периода одлучили су да је најбоље да раскину. Обома ова одлука није била лака, много су се волели и нису могли одједном да прекину контакт. Договорили су се да буду у океј односима, да се повремено чују и да дају себи простора да размисле - објашњавао нам је извор и открио када је уследио преокрет.

- Виктор никада није рекао ништа ружно о Сандри, сви његови пријатељи су знали да су остали у контакту и чак су многи мислили да ће се помирити. Тако је било све док Сандра није нашла новог дечка. Након што је објавила фотографију са новим изабраником с којим је почетком године отпутовала у Мексико, уследио је хладан туш - откривао нам је детаље овог односа извор близак актерима.
- Када је то видео, Виктор се изнервирао. Побеснео је и одлучио да Сандру блокира на свим друштвеним мрежама и апликацијама преко којих су комуницирали. Желео је да прекине сваки контакт са њом и да јој онемогући да га икада више позове, одлучио је да настави даље и њу да прецрта - рекао нам је саговорник који каже да је шминкерки ласкала таква Живојиновићева реакција.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sandramiljakovic

 

- Сандра је тај његов поступак доживела као врсту љубави. Она је уверена да Виктор још увек пати за њом и да због тога не може да поднесе што је она срећна и заљубљена - закључио је наш саговорник.


 С Леном у тајној вези


Спекулише се да је Виктор након раскида са Сандром нашао нову девојку, певачицу Лену Чолак. Иако засад нису разјаснили свој однос, спекулисало се да се Бренин син тајно виђао са звездом „Гранда“.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".