Glumica svoj privatan život retko kada izlaže javnosti, pa baš iz ovog razloga mnogi ne znaju ko je i kako izgleda njena ćerka. 

Foto: V. Danilov

 

Sara Bradić dete je naše proslavljene glumice, a ova zanosna crnka izabrala je profesiju vrlo srodnu majčinoj. Ona radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na televiziji, zbog čega ponekad sarađuje i sa Nadom.

Ona je pre nekoliko godina doživela tragediju u jednom prestoničkom klubu, a zbog povrede operisana je na Vojno-medicinskoj akademiji.

Foto: A.Stanković

 

Razlog je bio, verovali ili ne - to što je odbila navalentnog udvarača koji joj je potom polomio nos.

Sara je ovoj traumi i progovorila pre izvesnog vremena:


- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

- Krenula sam da izađem iz kluba, on je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i naprvio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana posle incidenta, a za pomoć se obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

Na sreću, uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama, te vodi miran porodičan život.