Bikovi

Oni su ne sumnjivo naj verniji horoskopski znak. Kada se Bik odluči za nekoga to je “do groba”. Jako mu je bitna povezanost sa partnerom a pogotovo seks! To je jedina stvar koja kada ne funkcioniši može da natera Bika da potraži drugog ljubavnika. Ali ni tada ne napušta partnera!

Rakovi

Osobe rođenne u znaku Raka  su esencija ljubavi, topline i doma. Daju se 102% u vezi, mogu mnogo da trpe, znaju da pogledaju kroz prste ali kada je dom ugrožen tada pokazuju svu svoju negativnu snagu! To je momemanat kada napuštaju partnera. Kada osete tda je to “gnjezdo” ugroženo i da partner polako izvlači po jednu grančicu iz njega.

Jarčevi

Tradicionalni znak. Kada su sa vama oni su samo sa vama! Čak toliko daleko znaju da odu da doslovno drugi svet ne vide oko sebe. Sve čine da odnos uspe a pogotovo se to vidi kada su njihove finansije u pitanju. Kod njih ne pistoje dva novčanika ili računa. Baš je to momemenat kada oni bez reči odlaze ako samo nanjuše da partner nema istu potrebu i cilj kao oni ili ne daj Bože ako ih finas. koriste!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".