Ovan

Ovaj horoskopski znak je poznat po tome da je vrlo energičan i da je pun entuzijazma. Krasi ih i to da su neukrotivi i da ih uzbuđuju avanture i konstatno traganje za novim izazovima i situaijama. Iskreni su i tako i direktni. Međutim najviše ih izdvaja to što su neustrašivi odlučni da postužu nove uspehe i rezultate. 

Škorpija

Poznatoje, a i mnogi astrolozi isto to govore, a to je da su osobe rođene u ovom znaku veoma jake ličnosti. Ponekad se njihova sigurnos i jačina ogleda i u grubosti, ali i u tome da su veliki kritičari. Međutim, škorpije su odane svojim partnerima i to ih izdvaja u odnosu na druge znakove. Vrlo su dosledni i uporni, te tako svojih ciljeva dolaze lako. 

Foto: Profimedia

 

Rak

Jeste da su osobe rođene u ovom znaku emotivne i osetljive, nikako se na te osobine ne treba oslanjati iz potivije slabosti. Vrlo su uporni i jaki, ambiciozni su takođe i veoma vredni. Posvećuju se svom poslu predano i mnogi ih vole. Vrlo su iskreni i nekada drugi pate zbog toga, ali nikada nemaju lošu nameru. No, njih izdvaja neverovatno samopouzdanje. 

Foto: Profimedia

 

Lav

Zbog toga što su osobe rođene u ovom znaku veoma glamurozne i sugurne u sebe i svoje ponašanje i odluke, pored toga što im ovo služi, nekada njihova sigurnost može uplašiti druge jer previše izgledaju sigurno. Naravno beskrajno su harizmatični i puni ljubavi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".