Ован

Овај хороскопски знак је познат по томе да је врло енергичан и да је пун ентузијазма. Краси их и то да су неукротиви и да их узбуђују авантуре и констатно трагање за новим изазовима и ситуаијама. Искрени су и тако и директни. Међутим највише их издваја то што су неустрашиви одлучни да постужу нове успехе и резултате. 

Шкорпија

Познатоје, а и многи астролози исто то говоре, а то је да су особе рођене у овом знаку веома јаке личности. Понекад се њихова сигурнос и јачина огледа и у грубости, али и у томе да су велики критичари. Међутим, шкорпије су одане својим партнерима и то их издваја у односу на друге знакове. Врло су доследни и упорни, те тако својих циљева долазе лако. 

Фото: Профимедиа

 

Рак

Јесте да су особе рођене у овом знаку емотивне и осетљиве, никако се на те особине не треба ослањати из потивије слабости. Врло су упорни и јаки, амбициозни су такође и веома вредни. Посвећују се свом послу предано и многи их воле. Врло су искрени и некада други пате због тога, али никада немају лошу намеру. Но, њих издваја невероватно самопоуздање. 

Фото: Профимедиа

 

Лав

Због тога што су особе рођене у овом знаку веома гламурозне и сугурне у себе и своје понашање и одлуке, поред тога што им ово служи, некада њихова сигурност може уплашити друге јер превише изгледају сигурно. Наравно бескрајно су харизматични и пуни љубави.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".