Да ли је веза са неким ко дели много ваших особина кључ за проналажење среће или ће то довести до катастрофе и сломљног срца, умногоме зависи и од распореда звезда.

Астролози објашњавају да само одређене комбинације знакова иделано функционишу, а ево како се у вези понашају два иста хороскопска знака.

Ован

Два Овна ће почети снажно, али ускоро ће веза пропасти. Ако би се два Овна венчала, без сумње би завршили у пламену страсти у току меденог месеца, а потом би ствари кренуле низбрдо. Они имају толико јаке и ватрене карактере да је за њих дугорочан успех немогућ.

Фото: Депозитфото

 

Бик

Брак двоје Бикова биће пун успона и падова. Док све функционише добро, они ће подстицати једно друго да се боре, али кад времена постану тешка, обоје ће бити превише тврдоглави за међусобну комуникацију.

Близанци

Два Близанца су превише незрела. Овај спој дефинитивно није досадан, али није само смех оно што одржава брак. Кад год се суоче са било каквим проблемом или неугодношћу, тешко ће донети зрелу одлуку и учинити праву ствар.

Фото: Депозитфото

 

Рак

Два Рака су савршен спој. Од свих хороскопских знакова, упаривање Ракова има најбољу шансу да преживи брачно искуство. Рак је брижан и пун разумевања, што значи да ни највећа препрека не може скренути овај двојац са пута.

Лав

Два Лава никада не би требало да се венчају, само ће једно друго фрустрирати када крену у борбу за пажњу. Њихове експлозивне особине стално ће изазивати велике расправе. Лавовима је најбоље да се избегавају.

Девица

Две Девице чине солидан спој. Девице су природно такмичарски настројене и могу да пробуде оно најбоље у партнеру, али њихова претерана међусобна компетитивност може постати неподношљива.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Две Ваге имају велике шансе за успех. Ако се Вага уда за другу Вагу, можете рачунати на то да ће бити емоционално повезани и усклађени. Одлично се слажу у интимним односима, али због недостатка одлучности упадаће у замку сталних свађа и драме.

Шкорпија

Две Шкорпије су непредвидиве. Да би овај двојац функционисао као брачни пар, њихова комуникација мора бити беспрекорна. Нема сумње да овде врцају искре, али само страст није чврст темељ за везу. Вероватно ће их спутавати и њихова љубомора.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Брак два Стрелца има изврстан потенцијал. Овај пар ће се забављати заједно, знаће да утеше једно друго у тешким тренуцима. Једини проблем ће бити комуникација, коју морају да среде ако желе да прославе прву годишњицу брака.

Јарац

Два Јарца би требало да се избегавају. Овом брачном пару недостаје страсти, због чега је веза монотона и беживотна. Они ће мотивисати и изазивати ​​једно друго да буду бољи. Имају више шансе да задрже чврсто пријатељство него брак.

Фото: Профимедиа

 

Водолија 

Две Водолије су безбадежне заједно. Њих двоје више делују као пријатељи него љубавници. Овај однос је дефинитивно више платонски од било чега другог.

Рибе

Две Рибе су пун погодак. Интензивна страст дефинитивно је на снази ​​када се две Рибе венчају. Ово је солидан спој који ће се упркос свему потпуно разумети.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".