Бик

Ово ће вас сигурно изненадити јер је Бик прилично стабилан знак. Оно што вас може обрадовати је вест да на овој листи они најређе лажу. Лоше вести? Ако реше да говоре неистину, држаће се своје приче до самог краја. Бику је морал изузетно важан, али у неким ситуацијама ће одабрати лаж, као средство борбе. Ипак, када је реч о пријатељима, њихове тајне сигурно неће одати.

Шкорпија

Као и с Биком, ако се одлучите суочити са Шкорпијом, боље се спремите да се суочите са мноштвом измишљених аргумената. Шкорпије имају велики утицај на људе и прилично су гласне. Међутим, добро је знати да шкорпије не газе тако лако преко других људи и да лажи не користе у те сврхе.

Рак

Изузетно је емотиван и то управо и користи као своје оружје. Тешко да ће вам било ко, боље испричати неку срцепарајућу причу од рака. У стању су и себе да убеде у сопствене лажи, ако ссе ради о њиховим "повређеним осећањима". Добра ствар је то што га је лако открити.

Фото: Депозитфото

 

 

Лав

Није тајна да Лавови воле да причају. Њихова драматичност им даје предност пред другим знаковима. Поносни Лав, којим влада креативна пета кућа и који је под утицајем фиксне ватрене енергије би "радије лаж испричао сто пута како би заштитио свој его него признао да је ухваћен у лажи". Зато припремите детекторе лажи.

- Кад се једном определе за лаж, уложиће сву своју енергију у то да вас убеде у своју верзију истине

Девица

Нека вас Девица не завара. Да, земљани знакови дефинитивно делују поуздано, али према неким астролозима изузетно се добро сналазе кад је лагање у питању. Оно што Девицу чини другачијом је њихово оштро око за детаље и њихова способност брзог размишљања.

Близанци

Убедљиво највећи лаживи од свих хороскопских знакова су Близанци. За њих се стално говори да су дволични. Захваљујући чињеници  да њима влада комуникативни и интелектуални Меркур, Близанци су "благословени даром брбљања", што значи да су углађени говорници. Они умеју да се прилагоде свакој ситуацији, али готово ретко држе до своје речи. Иако ово није правило за сваког представника, они којима морал није јача страна, далеко су склонији обманама и воде се идејом да циљ "оправдава средство'.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".