Бик

Припадници овог знака Зодијака спадају у највеће хедонисте. Они су изразито чулни, а Венера која влада Биком даје им могућност да уживају сваким дамаром себе у храни, пићу и стварима које су за њих одраз хедонизма.

Некад имају тенденцију да једу много, а све то воле да залију и добром капљицом.

Неки Бикови су склони грицкању, па често нису ни свесни тога колико су хране унели кроз ситне, нездраве оброке. Због свега тога ретко ћете срести Бика који је мршав.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци су хедонисти, али у друштву. Они воле да уживају у посебним врстама хране, воле егзотичне ствари и прави су гурмани када су  у питању специјалитети. Њихова радозналност их води да пробају све што је ново и јестиво.

Људи рођени у овом знаку обично се лако гоје, али и лако мршаве. Када заиста желе да изгубе вишак килограма, привремено могу да пређу на здраву исхрану и да постигну виткост.

Близанци се радо, после дијете, враћају својим старим навикама у исхрани.

Фото: Депозитфото

 

Јарац

Јарчеви воле да једу. Они обожавају сва традиционална јела и уживају у њима. Воле пецива, пите, месо, а вечера у ситне сате готово да је нешто без чега не функционишу. Када су гладни, појели би све што нађу у фрижидеру.

Ипак, припадници овог знака су често љубитељи спорта, па изгубе много калорија вежбајући, али их исто тако лако надокнаде. Дијету презиру из дна душе.

Водолија

Слично Близанцима, и Водолије обожавајају да истражују и уживају у сваком новом јелу које се појави на трпези пред њима.

Оне су велики креативци, па кување сматрају једном врстом уметности, баш као и сервирање, али и конзумирање хране.

Водолије су обично прави гурмани, који воле да испробају различите специјалитете и да уживају у великим оброцима.

Код њих се вишак килограма често појави током одмора или путовања, када се опусте и дозволе себи мало више од потребног.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Навике исхране особа рођених у знаку Риба су у великој мери повезане са њиховим тренутним расположењем. Код њих је потреба за храном углавном повезана са лечењем неке фрустрације, па им је неретко хедионизам компензација за неко лично незадовољство.

Када су припадници овог знака тужни или лоше раположени, често занемаре здраву исхрану, прескачу оброке и једу како стигну. Без слаткиша не могу да замисле дан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".