- Moja smrtno bolesna sestra zamolila me da usvojim njeno troje dece. LJudi misle da sam sebična jer odbijam, ali to je moj život - napisala je jedna 25-godišnjakinja na Reditu.

Objasnila je da su se ona i njen suprug dogovorili da neće imati decu kad su se venčali. Napisala je da njezina sestra ima dvoje dece od šest i osam godina - piše britanski San.

- NJen bivši muž ne želi ništa sa decom jer ga je godinama varala sa mnogim muškarcima, a deca nisu njegova. Ona ne zna ko je tata - napisala je žena i opisala je svoju sestru kao "stranca".

- Razlika između nas dve je šest godina. Imam grozna sećanja iz vremena kada smo bile klinke, bila je grozna prema meni.

Foto: Profimedia

 

 

Napisala je da kada se njena sestra sa 18 godina odselila, nisu nijednom razgovarale osim na sahrani njihovih roditelja. Povrh svega, njena sestra ju je zamolila da odgaja njenu decu da budu religiozni, iako je ona sama ateista.

- To je moj život i moram da budem sebična. Dete nije 18-godišnja obaveza, to je obaveza za ceo život i odlučila sam da ne prihvatim. Varala je muža sa različitim muškarcima i izgubila ga. Ne osećam se kao da joj išta dugujem - rekla je žena.

NJena sestra nije bila srećna zbog toga, razgovor su vodile preko telefona i rekla joj je da je užasna.

Foto: Profimedia

 

 

- NJeni prijatelji koje nikad nisam upoznala obraćali su mi se i zvali me u svako doba i ostavljali gadne glasovne poruke, govoreći mi da moram da prihvatim molbu. Žena je na kraju ponudila da plati DNK testiranje kako bi pronašla biološke očeve deci. NJena priča šokirala je mnoge korisnike Redita.

- Nisu svi spremni, voljni i sposobni da budu roditelji, deca će u tom slučaju najviše patiti - bio je jedan od komentara.

"Pogledajte na to iz perspektive svoje sestre. Sasvim je prirodno da će želeti da neko brine o njenoj deci", "To znači da vaša sestra veruje u vas i jako vas poštuje", bili su neki od komentara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".