- Моја смртно болесна сестра замолила ме да усвојим њено троје деце. Људи мисле да сам себична јер одбијам, али то је мој живот - написала је једна 25-годишњакиња на Редиту.

Објаснила је да су се она и њен супруг договорили да неће имати децу кад су се венчали. Написала је да њезина сестра има двоје деце од шест и осам година - пише британски Сан.

- Њен бивши муж не жели ништа са децом јер га је годинама варала са многим мушкарцима, а деца нису његова. Она не зна ко је тата - написала је жена и описала је своју сестру као "странца".

- Разлика између нас две је шест година. Имам грозна сећања из времена када смо биле клинке, била је грозна према мени.

Фото: Профимедиа

 

 

Написала је да када се њена сестра са 18 година одселила, нису ниједном разговарале осим на сахрани њихових родитеља. Поврх свега, њена сестра ју је замолила да одгаја њену децу да буду религиозни, иако је она сама атеиста.

- То је мој живот и морам да будем себична. Дете није 18-годишња обавеза, то је обавеза за цео живот и одлучила сам да не прихватим. Варала је мужа са различитим мушкарцима и изгубила га. Не осећам се као да јој ишта дугујем - рекла је жена.

Њена сестра није била срећна због тога, разговор су водиле преко телефона и рекла јој је да је ужасна.

Фото: Профимедиа

 

 

- Њени пријатељи које никад нисам упознала обраћали су ми се и звали ме у свако доба и остављали гадне гласовне поруке, говорећи ми да морам да прихватим молбу. Жена је на крају понудила да плати ДНК тестирање како би пронашла биолошке очеве деци. Њена прича шокирала је многе кориснике Редита.

- Нису сви спремни, вољни и способни да буду родитељи, деца ће у том случају највише патити - био је један од коментара.

"Погледајте на то из перспективе своје сестре. Сасвим је природно да ће желети да неко брине о њеној деци", "То значи да ваша сестра верује у вас и јако вас поштује", били су неки од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".